Translate

14 Eylül 2011 Çarşamba

KAİNATIN EN GÜZELİ: LEİLA LOPES VE YARIŞMANIN KUYUMCULUK SPONSORLARINDAN CANTAMESSA


Bir kainat güzellik yarışması daha sona erdi. Güzellik yarışmaları her sene ilgi çeker. Ancak son yıllarda Kuyumculuk firmalarının da ilgisini çekmeye başladı. Bu tür organizasyonlarda sponsor olarak gözükmenin yüksek maliyetleri bile firmaları engellemiyor. Bu harika vitrinin cazibesi her yıl katlanarak büyüyor.

Biraz bu yılın kainat güzelinden bahsedelim sonra Kainat güzellik yarışmalarında sponsorluk yapmış olan dünyaca ünlü kuyumculuk firması Cantamessayı ve ürünlerini tanıtalım. Leila Lopes,25 yaşında ve Portekiz asıllı Angolalı bir manken. İşletme fakültesinde öğrenci. Lopes, tac tören konuşmasında AIDS ve Dünya barışı ile ilgili mesajlar da verdi. Leila ya göre güzel görünmenin 3 önemli sırrı şu: Çok uyumak,güneşten korunmak ve bol bol su içmek.

Gelelim yarışmanın kuyumcu sponsorlarından Cantamessa hakkındaki bilgilerimize. Cantamessa adından da anlaşılacağı üzere İtalyan bir firma. 1939 yılında Fabrizio Cantamessa tarafından kurulan şirketin tasarım odaklı titiz bir koleksiyon anlayışı var. Tasarımda her zaman yeni öğelere ve anlayışlara önem veren firmada ürünlerin hazırlanışı aşamasında "müşteriyi şaşırtma ve hayranlık uyandırma" fikri her zaman diri tutulmaya çalışılıyor. Bu öge firma için o kadar önemli ki tüm ürünlerinde bu anlayışı hemen hissedebiliyorsunuz.

Firma, 2000 yılında dünyaca ünlü Sotheby's müzayede firmasının kataloglarına "Dünyanın 10 önemli çağdaş takı tasarımcısı" özel bölümünden giriş yapınca bir anda daha da tanınır bir hale geldi. 2002 Dünya güzeli Oxana Fedorova yıllardır firmanın yüzü olarak biliniyor. Yarışmaların kuyumcu sponsorları ve ürüleri ile ilgili bilgileri zaman zaman sayfamızda sizlere sunmaya devam edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...