Translate

10 Şubat 2010 Çarşamba

17.YÜZYIL OTANTİK SERİSİNE DEVAM...




Otantik takılar şu sıra Kapalıçarşı dükkanlarında çok moda. Anlayan anlamayan, bu alanda uzman olan olmayan herkes Otantik takıların peşine düşmüş galiba. Çarşıya uzun zamandır gitmiyorsanız, şu sıra yolunuzu bir düşürün. Ana cadde dükkanlarında bu tür takılara çok rastlayacaksınız. Acaba yılda kaç adet satılıyor bu yüzüklerden ve alıcıları kimler? Bu tür takıların çoğalmasının bize gösterdiği bir şey var. Pırlanta ve pırlantalı ürünler çok şişti, üreticiler ve müşteriler arayışa geçti. Pırlantaya herkes bulaştı. Anlayan anlamayan herkes. Alıcı var mı? Var. Ama 15-20 sene öncesinin kaliteli müşterisi değil. Müşteri kalitesi düşünce satıcı kalitesi daha fazla düştü. Gerçekten işine sahip çıkmaya çalışan mücevherciler otantik takılara kaydılar. Ama bir şeyi hesap edemediler. Bu sefer herkes otantik takıları taklit etmeye başladı. Taş bilgisi olan olmayan herkes şimdi Otantik takıların peşinde.
Aman dikkat bilmeyen çoksa , kaybeden de çok olacak demektir. Neyse bu kadar söylev yeter. Kafa şişirmeyelim.
"BU OTANTİK BAŞKA OTANTİK"
Bugünkü takımız yine yarı değerli taşlarla süslenmiş bir
saray güzeli. Ortasında peridot renk formlu bir taş çalışılmış.
Bu gümüş takıda da bütün otantik takılarda görülen antik oksit cila var. Kenar taşlar elmas mıhlama titizliğinde. Taşlar gerçekten elmas gibi. Küçük taşlarda ise zümrüt ve yakut parıltısı ışıldıyor adeta. Bu sevgililer gününde elinize çok yakışacak.
Her yerde bulamayacağınız ve her parmakta göremeyeceğiniz tarzda bir güzellik. Sarayın güzelleri gizemli olur. Bu gizemi elde etmeye değmez mi?
BU ÜRÜN SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL FIRSATLA SİZİN OLABİLİR.
SİPARİŞLER İÇİN
demirsoyahmet@hotmail.com
0534 503 23 39
0212 528 53 55

3 yorum:

  1. adı ne bu ürünün

    YanıtlaSil
  2. Bu ürünün adı "Sultan Yüzük" aynı yüzüğün değerli taşlı olanı diğer sayfamızda.

    YanıtlaSil
  3. fıyatını burdan ogrenebılıyormuyuz?

    YanıtlaSil

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...