Translate

22 Mayıs 2013 Çarşamba

MEZUNİYET TÖRENİ İÇİN : ELİZABETH TAYLOR KOLYE: HYDRO TERMAL TAŞLI 925 AYAR GÜMÜŞ



Mezuniyet töreni için de düşünülerek  üretilen kolyelerimize Hydro termal zümrüt taşlı Elizabeth Taylor kolyeyi de  ilave ettik. Ürün  50 li ve 60 lı yılların Hollywood filmlerinde kullanılan kolye formları taklit edilerek hazırlandı.
Elizabeth Taylor'un filmlerinde de kullandığı takılar esas alınarak üretilen bu ürün 2.9 x 1.5 cm ebatlarında bir kolye ucuna sahiptir. Zincir uzunlukları standart 42 cm dir. Ürün kutusunda ve özel hediye paketi yapılarak gönderilir.
HYDRO TERMAL TAŞLAR HAKKINDA BİLGİ:
Hydro termal taşlar has taşlarla, sentetik taşların sentezlenmesi ile elde edilmektedirler. Hydro termal taşlar hafiflikleri, ışığı farklı yansıtmaları  ile sentetik taşlardan ayrılırlar. Bu taşlar bazı altın madenli ve mücevherli ürünlerde de ayrıca maliyetlendirilmemek şartı ile kullanılmaktadırlar.İlk olarak 1900 lü yılların başında alev-füzyon (flame-fusion) yöntemi ile yapılmaya başlanan bu tür taşlar teknolojinin gelişmesiyle renkleri daha mükemmel ve içleri daha kusursuz biçimlere getirilerek günümüz formlarına ulaştırılmıştır.
Ürünü daha yakından incelemek ve satın almak için tıklayın:
Diğer ödeme seçenekleri ve kişiye özel tasarımlar için bize ulaşın:

E mail: demirsoyahmet@hotmail.com
Tel: 0212 522 96 46
0534 503 23 39

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...