Translate

27 Mayıs 2011 Cuma

2011 CANNES FİLM FESTİVALİ TAKILARI 1 : B.B.' DEN ZÜMRÜT'E METHİYE







Sinema festivalleri ve Oscar ödül törenleri gibi etkinliklere olan özel merakımızı biliyorsunuz.
Bu tür merasimlerde kullanılan takılar ve elbiseler son yıllarda özel izleyicilerini ve meraklılarını arttırdı. Artık bu tarz etkinlikler tamamen profesyonel bir anlayışla şova ve gösteri zamanına dönüştürülüyorlar.Bu yılın festival postunu biraz geç girdik ama iyice bir tetkikten geçirmeden buradaki ürünleri sizlerin beğenisine sunmak istemedik doğrusu.
Keyfini beraberce çıkaralım ister misiniz? Öyleyse başlayalım.
Cannes film festivalinde bu yıl üzerindeki takıları en güzel biçimde taşıyan 3 isimden birincisi 1984 doğumlu İtalyan model Bianca Balti idi.
İri drop zümrüt taşlarla bezeli kolyedeki pırlanta taşlar üründe harika bir birlikteliği yansıtırken,küpelerdeki kapşon zümrütlerde setin yüzüğüyle olan uyumunu tamamlamıştı.
Modern-klasik tarzda üretilmiş olan bu setin gereğinden fazla vintage esinlenmenin etkisinde kaldığını söylemek yanlış olmaz. İsviçreli lüks saat ve mücevher üreticisi "de Grısogono" firmasının tasarımı olan bu harika zümrüt ağırlıklı setin değişik kombinasyonlarının da gelecek yıllarda kullanılabileceğini düşünüyoruz. Zümrüt gerçekten de son yılların en gözde taşı. Bu sette bunun apaçık bir göstergesi.
Ürünlerle ilgili ayrıntılı bilgi almak için lütfen danışın:
demirsoyahmet@hotmail.com
Dükkan Gsm: 0534 503 23 39

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...