Translate

30 Ocak 2011 Pazar

2011 GOLDEN GLOBE MÜCEVHERLERİ SERİSİ







2011 Golden Globe ödül törenlerinin üzerinden epeyce bir zaman geçti. Ama bu bizim gecenin takıları üzerinde birkaç kelam etmemize engel olmamalı değil mi?
Yukarıda resimlerini gördüğünüz genç aktris Sarah Hyland'ın gecede kullandığı bu nefis inci kolye ile başlayalım isterseniz.Dünyaca tanınan ünlü inci ve mücevher firması Mikimoto'ya ait olan bu ürün, South Sea Koleksiyonundan çıkarılmış.Yaklaşık değeri ise 600.000 dolar. Vintage çizgileri ile göz dolduran bu ürün pırlantanın inci ile olan harika birleşimini gözler önüne sermiş. Doğrusu gecenin en beğendiğimiz takısı bu kolye oldu. Mikimoto firması,1893 yılından beri ürettiği kaliteli kültür incilerini tasarım ve cevher ile birleştirerek kendisini tüm dünyaya kabul ettirmiş önemli bir aile şirketi.
Firmanın ürünleri genelde platin madeni kullanılarak üretiliyor.
Yukarıdaki resimlerin en sonuncusunda firmanın 2 farklı koleksiyonundan örnek ürünler görüyorsunuz. Black South Sea serisinden çıkarılmış olan İncili yüzük ve küpelerde 11mm çapında siyah okyanus kültür incileri kullanılmış. Yüzükte 0.68 crt pırlanta var. Küpelerde ise toplam crt ağırlığı 0.73. Ürünlerin madenleri ise Platin.

Barok tarzda üretilmiş diğer ürün ise,yaklaşık 20 mm çapında şekilsiz siyah okyanus incisi ile süslenmiş ve toplamda 4.55 crt pırlanta kullanılmış nefis bir bileklik. Ürünün madeni ise 18 ayar beyaz altın.

Golden Globe ödül töreninde kullanılan takıları ara ara tanıtmaya devam edeceğiz.

1 yorum:

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...