Translate

14 Mart 2010 Pazar

DOĞDUĞUNUZ AY HANGİSİ ? SÖYLEYİN, DOĞAL TAŞLI BURÇ KOLYENİZİ ALIN!



14 AYAR ALTIN ZİNCİR. DOĞDUĞUNUZ AYIN DOĞAL TAŞI İLE BURCUNUZUN RENGİ BOYNUNUZDA OLACAK.

ÜRÜNÜ İNCELEMEK İÇİN:
http://www.pasaj.com/urun?b=dogal-tasli-burc-kolye&u=76176

BAZI DOĞAL TAŞLARIN FAYDALARI:
SİTRİN :(Kasım) Böbrek, kolon, ciğerler, hazım organları ve kalp için yararlıdır. Tedavi edici enerjinin meydana çıkmasını sağlar. . Bu taş yağa enerji vererek, dolaşımı hızlandırır
YAKUT :(Temmuz)Kan dolaşımına pozitif canlandırıcı etkisi vardır. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Kişiyi sınırlamalarından kurtarır .Cesaret, ruhsal gelişme, liderlik, mutluluk duygularını arttırır.
AQUAMARİNE(Mart) : Düşüncenin berraklaşması ve yaratıcı gücün ortaya çıkmasında da büyük rolü vardır. Böbrek, karaciğer, dalak ve tiroid bezlerini kuvvetlendirir, vücudu temizler.
SAFİR (Eylül):Kalp ve böbrekleri kuvvetlendirir ve tüm salgı bezlerini harekete geçirici özelliği vardır.Psişik yetenekleri arttırır ve sezgi gücünü güçlendirir. Bundan dolayı yaratıcı ifadenin gelişmesinde büyük rol oynar. Karışıklığın ortadan kalkmasına neden olup kozmik farkındalığı arttırır.
ZÜMRÜT(MAYIS) :
Bağışıklık sistemi,sinir sistemi, kalp, ciğer ve böbreği kuvvetlendirdiği bilinir. Beden-ruh-zihin için tonik vazifesi görür ve kuvvetli bir duygusal dengeleyicidir.
Bolluk, sevgi, iyilik, sakinlik, denge ve sabır unsurlarını içerir. Zümrüt’e kimi yerlerde "Koşulsuz Aşk Taşı" da denmektedir. Sevgililerin birbirlerine verebilecekleri en iyi armağan olarak görülür.
KENDİ TAŞINIZIN FAYDALARI İÇİN İNTERNETTE ARAŞTIRMA YAPABİLİRSİNİZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...