Translate

23 Ocak 2010 Cumartesi

BEHLÜL'ÜN YÜZÜĞÜ: ÇOK YAKINDA HAZIR!




İsterseniz gümüş isterseniz 14 - 18 ayar altın çeşitleriyle.
Dilerseniz değerli taşlarla, dilerseniz sentetik taşlarla..
Lütfen ay sonunu bekleyiniz.
AYRINTILI BİLGİ VE ÖN SİPARİŞ İÇİN:
demirsoyahmet@hotmail.com
0534 503 23 39
0212 527 27 40

14 yorum:

  1. yüzükler harika çekilişe bende katılmakistiyorum sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Sitenizi takip ediyorum, umarım hediye çekilişinde başarılı olurum:)

    YanıtlaSil
  3. merhaba,uzuun bir yorum olucak baştan söylüyorum :) öncelikle ben takıları çok zor beğenirim ama sizin tasarımlarınızı başarılı buldum.Özellikle almak istediğim parçalar oldu.Ancak bir rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum.Bihter,behlül,nihal vs. isimleri sıklıkla duymaktan çok rahatsızım.Hatta sırf Bihter yüzüğü yazıldığı için bir yüzüğü almaktan vazgeçtim.Sizden ricam bu isimleri kullanmamanız.Bihter yada Behlül yada Nihal kim oluyorlar ki ? Bence herkes neyi beğeniyorsa onu kendi beğendiği için almalı,Bihter taktığı için değil.Lütfen yanlış anlamayın bu dediğime dikkat ederseniz satışların artacağını umuyorum çünkü benimle aynı fikirde olan çok insan var.
    Bir diğer ricamda blog tema renginizi beyaz yapmanız.Siyah biraz göz yorduğu için tasarımlarınızın güzelliği tam olarak yansımıyor.Siteyi beyaz yapın ki tüm detaylar daha rahat görülsün.
    Birde ödemeyi nasıl yapıyoruz.

    YanıtlaSil
  4. Samimi eleştirileriniz için teşekkürler. Hepsini
    tek tek dikkate aldığımızı zaman geçtikçe fark edeceksiniz. Bugün sevindirici bir gelişme oldu, 2 müşterimiz dükkanımıza gelerek siparişlerini verdiler. Satışları biz Gitti gidiyor.com ve pasaj com dan yapmayı düşünüyoruz. İstanbul için ise evlere kurye sistemi yapacağız. Ya da müşterilerimizi adresimize bekleyeceğiz. İlginiz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. öncelikle moda sokağı-eylül arkadaşıma katıldığımı belirtmek istiyorum benim rahatsızlığımda bu insanların dizideki rollerinin çok ahlaksız olmasından bende bu yüzden takılara soğuk baktım.eleştirileri dikkate alacağınız için tşk.bende sizi izlemeye aldım her kese bol şans

    YanıtlaSil
  6. Merhaba modellerin hepsi birbirinden güzel.. Ben de şansımı denemek istiyorum. İstanbul'a geldiğimde kesinlikle uğramam gereken bir adres..

    YanıtlaSil
  7. İlginiz için teşekkürler. Biz ürünlerimizi daha çok insanın beğenisine sunabilmek için bu tür popüler ürünleri de sayfamızda yayınlıyoruz. Kuyumculuk gibi konformist anlayışın simgesi olan bir meslekte müşteri talebi her zaman ön planda tutulur. Dünyanın her yerinde bu böyledir. Ürünlerimizin geneline bakarsanız;rahatsızlığınızı dile getirdiğiniz bu çeşit ürünlerin tüm portföyümüzdeki yüzdesi % 2-3 oranlarındadır. Ancak popülerlik yüzdesi çok daha fazladır. İşin ahlaki yönüne gelince,fiyat politikamız, müşteriye ilgi ve hizmet anlayışımız,sattığımız ürünün her zaman ardında durmamız,ürün çeşitliliğine ve kalitesine önem vermemiz,pırlantalı ürünlerde sertifikasyon sistemindeki ince ayrıntılara dikkat etmemiz...gibi etmenlerden taviz vermeyerek ahlaki yükümlülüklerimizi yerine getirdiğimizi düşünüyoruz. Anlayışınız ve dikkatiniz için teşekkürler.Umarız kırgınlık ve kızgınlık oluşturacak bir polemik serisi oluşturmuyoruzdur::)) Zira bu tür bir gerginlikten en çok biz rahatsız oluruz.

    YanıtlaSil
  8. Bir karışıklık oldu galiba ;) Ben sadece beğenimi dile getirmiştim. Bahsettiğiniz durumla ilgili başka bir arkadaş yorum bırakmış.

    YanıtlaSil
  9. Rica ederiz hiç bir şekilde polemik oluşturacak cümleler kurmuyorsunuz.Bilakis ne kadar kaliteli işler yaptığınızı görebiliyoruz.Siz zaten bizim rahatsız olduğumuz noktayı anladınız,sözümüz size değil :)) Sizinle keyifli alışverişler yapacağımızı umuyorum.Başarılar,kolaylıklar..

    YanıtlaSil
  10. bilakis eleştirilere karşı duyarlı ve yapıcısınız.sizide anlıyorum halkın çoğunluğu bihterin yüzüğü,ferhundnin kazağı,diğerinin saçı vs.herkes taklit peşindekim netakarsa,ne giyerse onlarda öyle yapıyorlar tabi sizde firma sahibi olarak onlara yer vermeniz gayt normal ama bence yinede kendi tasarımlarınız hepsinden daha güzel ve anlamlı

    YanıtlaSil
  11. Merhaba bende böle bir yüzük almak istesem nasıl alabilirim bide maliyeti ne kadar acaba ?

    YanıtlaSil
  12. Behlülün yüzüğünü çok beğendim fiyatı ne kadar ve nasıl alabilirim.cevap bekliyorum.iyi günler dilerim.

    YanıtlaSil
  13. tam asillere layık.. bende asillerdenim mutlaka almalıyım ..hakikaten şahane.

    YanıtlaSil
  14. sayın demirsoy sanırım geçtiğimiz 6 aydır size en iyi müşteri ben oldum. açıkcası yaptığınız yüzüğü parmağımda gören takla atıp yere düşüyor. o sebeple kalabalık yerlerde gezmemeye çalışıyorum. dolayısı ile bu çekilişe bende katılmak istiyorum

    YanıtlaSil

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...