Translate

31 Mayıs 2013 Cuma

MEZUNİYET BALOSU İÇİN ANLAMLI BİR HEDİYE BİLGELİK SEMBOLÜ BAYKUŞ KOLYE 925 AYAR GÜMÜŞ HAS PİNK KUVARTZ TAŞLI

925 Ayar Gümüş. Rose renk cila. Pink kuvartz ve star kesim elmas efekt 1. sınıf kalitede zirkon taşlar. Bilgeliğin ve yeteneğin simgesi "Baykuş kolye" Kolyenin baykuş simgesinin ebatları 3.2 x 2 cm dir. Zincir uzunluğu 42 cm dir. Has Pink kuvartz taşın ebatları ise 1 x 1.2 cm olup 4.2 crt ağırlığındadır. Ürün özel kutusunda ve çantasıyla kargoya verilir. BAYKUŞ KOLYE : BAYKUŞUN ÖZELLİKLERİ BAYKUŞ SİMGESİ NELERİ ANLATIR ? Baykuşun gözleri diğer hayvanlar gibi kafasının kenar kısımlarına denk gelmez yüzünün orta kısmına denk gelir. Kafasını 270 derece çevirebildiği için de çok iyi gözlem yapabilir. Bu en önemli yeteneklerinden biridir. Bu yeteneği öyle gelişmiştir ki insanın sadece bir ışık parıltısını fark ettiği yerde baykuş buradaki cismi bütün teferruatı ile görmektedir. Bu olağanüstü yetenek, Baykuş'a çok büyük kabiliyetler ve uçan hayvanlar arasında bilgeliği de getirmiştir. Baykuş kolyeyi takarak karşınızdaki insanlara aslında 3 önemli mesaj vermiş olursunuz. 1- Bilgiyi ve her türlü veriyi önemsiyorum. 2- Olaylara tek bir yönden bakmanın kötü birşey olduğunu biliyorum. (Gözüken şeylerin dışında gözükenlerin ardında da birşeylerin olabileceğinin farkındayım.) 3- Her canlının önemli bir yeteneğinin olduğunu biliyorum ve bunu önemsiyorum. Ayrıca Yunan Mitolojisinde olumsuzlanan Baykuş , kimi dönemlerde Zafer'in ve ticari gözlemciliğin simgesi olarak ta görülmüştür. Ürünü daha yakından incelemek için lütfen tıklayınız:
http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/mezuniyet-toreni-takilari-baykus-kolye-86615524
Dükkan Gsm: 0534 503 23 39
demirsoyahmet@hotmail.com

MEZUNİYET TÖRENİ İÇİN ŞIK TAKILAR: AKUAMARİN TAŞLI KOLYE 925 AYAR GÜMÜŞ


Akuamarin ve swarovski taşlı mikro mıhlama ile hazırlanmış chopard tarzı bu harika kolyenin ebatları 3.4 x 1.5 cm dir. Zincir uzunluğu 42 cm dir. Özenli işçiliği, taş seçimindeki titizlik ve mücevher görünümü ile ideal bir hediye olmanın yanında özel gecelerde de kullanılacak bu kolye çok yakın bir modelle chopard koleksiyonundan 2010 Oscar ödül törenlerinde kırmızı halı da kullanılmıştı. Ürün özel kutusu ve çantası ile kargoya verilir.
Kolyemizi daha yakından incelemek için tıklayınız:

http://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/akuamarin-tasli-kolye-95055638

 demirsoyahmet@hotmail.com
Dükkan Gsm: 0534 503 23 39
Dükkan Ofis/mağaza: 0212 522 96 46

MEZUNİYET TÖRENİ İÇİN HEDİYE SEÇENEKLERİ:HALİS KALP KOLYE 925 AYAR GÜMÜŞ

925 Ayar Gümüş. Siyah rodaj ve rose cila kaplama "Halis Kalp Kolye" Ürünümüzün ebatları 2.8 x 2.6 cm dir. (en x boy) Zincir uzunluğu 43 cm dir. Kalplerin üzerindeki taşlar özel bir mıhlama tekniği ile kolyenin üzerine mıhlanmış star kesim zirkon taşlardır.
Kalp kişinin hem madden hem manen ana kumanda merkezidir. Tasavvufta aşk'ın aşkınlığına kalp ile ulaşılır ancak kalbin perdelerinden arınılarak bu aşkınlığa ulaşılabilir. Kalbin perdeleri 12 adettir. Kolyemizde bu 12 perde büyük kalbi çevreleyen küçük 12 kalple belirtilmiştir. 6 kara renkli kalp; perdelerin en kesif olanlarına işaret eder. 1- Harama bakmak ya da yaklaşmak 2-Gıybet etmek ve boş söz dinlemek. 3-Hal ve hareket ile menfaat elde etmek için dalkavukluk etmek. 4- Şikayetçi,tatminkar olmayan beden ve ruh 5- Boş işlerin peşinden koşmak 6- Olumsuz düşünce. Bunlar kalbi karartan olumsuz işler ve düşüncelerdir.Allah(c.c.)ın evlerinden bir ev olan kalbimizi oyalayan diğer 6 fiil ya da düşünce ise gördüğümüzde eğlenceli ve faydalı zannettiğimiz her türlü ruhsal ve bedensel zevki temsil etmektedirler. Bu sebeple bu 6 küçük kalbin üzeri rose renk cila ile kaplanmıştır. Seyrü Süluk taki yolcuya kalbin üzerindeki bu engelleri kaldırmak ve doğru yola ulaşıncaya kadar ilerlemek düşer.Kalbin tatbikatçılarından olan dil; boş sözü boş işleri ve kötü olan herşeyi terkederse kalp temizlenmiş olur. Kalp temizlenince Padişah o haneye gelip oturuverir. Şemseddin Sivasi Hazretlerinin dediği gibi.
 Sür çıkar ağyârı dilden tâ tecellî ede Hakk Pâdişâh konmaz saraya, hâne mamûr olmadan
 Ürün Özel kutusunda, Hediye paketi yapılarak gönderilir. Daha yakından incelemek için lütfen tıklayınız:
http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/mezuniyet-toreni-icin-halis-kalp-kolye-86615595
Dükkan Gsm: 0534 503 23 39 demirsoyahmet@hotmail.com

22 Mayıs 2013 Çarşamba

MEZUNİYET TÖRENİ İÇİN : ELİZABETH TAYLOR KOLYE: HYDRO TERMAL TAŞLI 925 AYAR GÜMÜŞ



Mezuniyet töreni için de düşünülerek  üretilen kolyelerimize Hydro termal zümrüt taşlı Elizabeth Taylor kolyeyi de  ilave ettik. Ürün  50 li ve 60 lı yılların Hollywood filmlerinde kullanılan kolye formları taklit edilerek hazırlandı.
Elizabeth Taylor'un filmlerinde de kullandığı takılar esas alınarak üretilen bu ürün 2.9 x 1.5 cm ebatlarında bir kolye ucuna sahiptir. Zincir uzunlukları standart 42 cm dir. Ürün kutusunda ve özel hediye paketi yapılarak gönderilir.
HYDRO TERMAL TAŞLAR HAKKINDA BİLGİ:
Hydro termal taşlar has taşlarla, sentetik taşların sentezlenmesi ile elde edilmektedirler. Hydro termal taşlar hafiflikleri, ışığı farklı yansıtmaları  ile sentetik taşlardan ayrılırlar. Bu taşlar bazı altın madenli ve mücevherli ürünlerde de ayrıca maliyetlendirilmemek şartı ile kullanılmaktadırlar.İlk olarak 1900 lü yılların başında alev-füzyon (flame-fusion) yöntemi ile yapılmaya başlanan bu tür taşlar teknolojinin gelişmesiyle renkleri daha mükemmel ve içleri daha kusursuz biçimlere getirilerek günümüz formlarına ulaştırılmıştır.
Ürünü daha yakından incelemek ve satın almak için tıklayın:
Diğer ödeme seçenekleri ve kişiye özel tasarımlar için bize ulaşın:

E mail: demirsoyahmet@hotmail.com
Tel: 0212 522 96 46
0534 503 23 39

15 Mayıs 2013 Çarşamba

T.C. AYYILDIZ YÜZÜK 925 AYAR GÜMÜŞ


925 Ayar Gümüş. Hilal ve yıldız üst tabla genişliği 3.5 x 2.5 cm dir.
Ay yıldızı her zaman parmağında görmek isteyenlerin beğenerek kullanacakları bu geniş tablalı yüzük
değişik bir Hilal yıldız formu ile satışa sunuldu.
Ürünü daha yakından incelemek için tıklayın:
http://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/t-c-ayyildiz-yuzuk-94279768
Bize ulaşın:
Dükkan Mağaza / Ofis: 0212 522 96 46
Dükkan Gsm: 0534 503 23 39


BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...