Translate

15 Ocak 2012 Pazar

SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ:HÜRREM SULTAN İNCİ SET - GERDANLIK VE KÜPE






Sevgililer Günün de sevgilinizi Sultan gibi hissettirmek elinizde!
Muhteşem Yüzyıl'ın Muhteşem takıları
serimiz devam ediyor.
6 mm Mallorca incisinden 3 sıra dizili bu harika setin Orta broş kısmının alt tarafında 2 adet 8 mm lik ve 1 adet 10 mm lik olmak üzere 3 adet damla inci bulunmaktadır.
Üründe kullanılan broş, ara parçalar ve kilit kısmının tamamı 925 ayar gümüştür. Broşta ve aparatlardaki taşlar elmas kesim efektli zirkon taşlardır.
Küpelerin uzunluğu 5.5 cm dir.
Küpelerde kullanılan damla inciler 12 mm'lik incilerdir.
Set'in inci ve gümüşlerle toplam ağırlığı 156 gr dır.
Ürünlerimizde kesinlikle bronz kullanılmaz. Ürünlerimizdeki tüm gümüş parçalar 925 ayar damgalıdır. Uluslararası standartlarda üretim yapan ulusal tedarikçilerimizle tamamı İstanbul Kapalıçarşı üretimidir.
Not: Mallorca incileri Uzun ve teknik bir işlemden geçen hakiki istiridye salgısı ile türdeş doğal maddelerden üretilirler. Sentetik değildirler. Yarı değerli sınıfından ürünlerdir. Hakiki incilere en yakın sınıftan inci türleridir.
Ülkemizde ve dünyada birçok gümüş,altın ve platin takılarda kullanılan Mallorca incileri başta Akdeniz havzası olmak üzere dünyanın her yerinde bilinen takı türlerindendir.
Ürün kadife kutusunda ve Sevgililer gününe uygun hediye paketi yapılarak gönderilir. Ürünün daha çabuk kargolanmasını istiyorsanız siparişi vermeden önce bize mesaj gönderebilirsiniz.
demirsoyahmet@hotmail.com
Dükkan Gsm: 0534 503 23 39
Not: Nadir de olsa aramalarınıza hemen o anda dönülemeyebilir. Ama çağrılarınızın hepsi en kısa zamanda cevaplandırılır. Ürün hakkında ayrıntılı bilgiler verilir.
Ürünü daha yakından incelemek için lütfen tıklayınız:
http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/hurrem-sultan-inci-set-gerdanlik-ve-kupe-52773465

1 yorum:

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...